Actueel Home Projecten Over ons Doelstelling Actueel Gastenboek Contact
Stichting voor Armen en Wezen - Werkzaam voor goede doelen in Nederland, Suriname en India
Afbeelding 1, fugiat sed esse nulla dolor dolore aliquip eu lorem laboris

Steun ons!

Er is al een projectplan en een financieringsplan opgezet, echter storten de donateurs steeds minder. Sommige vorige projecten die SAW heeft uitgevoerd zijn door instellingen als Cordaid, SEVA Network Foundation en NCDO verdubbeld. Door het bezuinigingsbeleid van de overheid worden de SAW gelden niet meer verdubbeld. Het uitvoeren wordt dan heel moeilijk. We kunnen daarom uw hulp gebruiken. Iedere euro is hartelijk welkom. U kunt bedrag naar eigen keuze doneren aan dit project. We houden u dan op de hoogte van de vorderingen van “uw project”! Doneer op de bankrekening van de ING met banknummer NL63 INGB 002 6639 61 Bedankt.

Afbeelding 1 text

Cupidatat excepteur ea dolore sed in adipisicing id? Nulla lorem deserunt aliquip officia reprehenderit fugiat, dolor excepteur in et officia ex sunt ut, nulla consequat. Laboris, lorem excepteur qui labore magna enim ipsum adipisicing ut. Sint in veniam minim dolore consectetur enim deserunt mollit deserunt ullamco. Mollit aliqua enim pariatur excepteur.
lorem ipsum dolor sit amet  MateriŽle en immateriŽle hulp aan behoeftigen  Stichting voor Armen en Wezen Actueel
Het weeshuis in Dehra Dun op dit moment, we willen hier veel verbeteringen toepassen!

Schoollokalen in Dehra Dun

SAW tracht in het noorden van India in de plaats Dehra Dun een Gurukul (weeshuis/internaat) uit te breiden door het bouwen van 12 schoollokalen. Dit gaat nu tijdens de crisis erg moeizaam.

Achtergrondinformatie

De begane grond wordt al gebruikt. Het is de bedoeling dat op de 1e etage 12 schoollokalen worden gebouwd. Financiële begroting: € 50.000,00